Ontdek GRP: Jouw Universele Game-Changer!
04/01/2024

Glasvezelversterkte Kunststof (GRP): Veilige en Duurzame Toepassingen

GRP, ook bekend als Glass Reinforced Polymer, biedt een overvloed aan voordelen die het een onmisbaar materiaal maken voor diverse producten. Onlangs heeft AWP geïnvesteerd in een gloednieuwe machine, waardoor we onze GRP-platen nu sneller op maat kunnen snijden. Dit betekent niet alleen een versneld productieproces, maar ook snellere leveringen, waardoor we nog beter kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

 

Laten we dieper ingaan op enkele opmerkelijke GRP-oplossingen die niet alleen indrukwekkend zijn, maar ook het verschil maken in termen van veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.

 

1. Glasvezelplaten: Sterk, Eenvoudig te Installeren en Corrosiebestendig

Of je nu binnen of buiten werkt, glasvezelplaten zijn de ideale keuze voor oppervlakken waar traditionele anti-slip tapes niet volstaan. Met de recente investering in onze geavanceerde snijmachine kunnen we deze platen nu nog sneller op maat leveren. Hierdoor zijn ze niet alleen makkelijk te monteren, maar ook bestand tegen corrosie, zelfs in vochtige omstandigheden.

 

Gebruik deze platen om grotere oppervlakken zoals loopbruggen veiliger te maken. We kunnen deze platen standaard leveren in het grijs, geel en zwart.

 

2. AWP Decking strips: Transformeer nat hout naar een Veilige omgeving.

Houten dekken en hellingen kunnen gevaarlijk worden wanneer nat of glad door algen in schaduwrijke omstandigheden. Maak vochtig, glad hout direct veiliger met GRP Decking Strips. Ontdek hoe deze innovatieve strips niet alleen de veiligheid verhogen, maar ook de duurzaamheid van houten oppervlakken verbeteren.

 

Gebruik onze decking strips voor het veiliger maken van gladde (houten) dekken in parken, recreatiegebieden, industriële looppaden en meer. Deze strips zijn standaard leverbaar in het grijs.

 

3. Trapneuzen: Duurzame Antislipoplossingen voor Trappen

Verhoog de veiligheid van trappen met antislip trapneuzen. Deze duurzame oplossingen, gemakkelijk te installeren voor zowel binnen als buiten gebruik, bieden meer antislip dan alternatieven zoals rubber of aluminium. Met opties in geel, zwart, en zelfs lichtgevende trapneuzen, is er keuze te over om aan de specifieke stijl en functionaliteitseisen te voldoen.

 

Gebruik onze trapneuzen om elke trap veiliger te maken, denk aan de ingang van jouw bedrijf, openbare gebouwen, speelplaatsen en industriële omgevingen. Onze AWP trapneuzen zijn standaard beschikbaar in het zwart, geel, grijs en beige, maar ook in een zwart-geel gestreepte versie. Ook is er een robuustere versie beschikbaar, standaard in het zwart en geel.

 

4. Bescherming Traptreden: Voorkom Ongevallen Slim en Betaalbaar

Bescherm traptreden tegen gladheid met glasvezel traptreden. Gemakkelijk te installeren, zowel binnen als buiten, bieden ze grip in natte, olieachtige en ijzige omstandigheden. Beschikbaar in verschillende kleuren en vereisend weinig onderhoud, zijn deze traptreden een betaalbare en effectieve oplossing om ongevallen te voorkomen.

 

Deze traptreden kan je hetzelfde gebruiken als onze trapneuzen, maar bedekken dan de volledige oppervlakte van de trede. Deze zijn beschikbaar in zwart en geel, maar ook in de combinatie zwart-geel.

 

5. Laddersport Covers: Grip en Veiligheid op Elk Tijdstip

Maak ladders veiliger met antislip laddersport covers van glasvezel. Met hun duurzame grip, zelfs in natte, ijzige of olieachtige omstandigheden, zijn ze snel en gemakkelijk te installeren. Ideaal voor vaste ladders, brandladders, onderhoudsladders en inspectieladders, bieden ze een veilige klimervaring op laddersporten. Voor elke ladder is er een oplossing, zo hebben we een ronde en vierkante versie beschikbaar beide in het geel. Zo garanderen we de beste bevestiging op uw ladder.

 

 In conclusie, GRP is niet zomaar een materiaal; het is de innovatieve krachtpatser die de normen van veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie in industriële toepassingen verhoogt. Dankzij onze recente investering in een geavanceerde snijmachine, kunnen we nu nog sneller leveren op maat, waardoor we nog beter kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Maak vandaag nog de overstap naar de kracht van GRP en ontdek hoe het de standaard zet voor veilige en duurzame toepassingen!




← Terug naar overzicht

AWP, your assembly workspace partner