PROJECT: Politiezone Antwerpen
08/12/2023

Betreed het indrukwekkende bouwwerk dat niet alleen dienst doet als werkplek, maar als een symbool van functionaliteit en esthetiek. Het nieuwe hoofdkwartier van Politiezone Antwerpen is niet zomaar een kantoorruimte; het is een meesterwerk waar AWP zijn expertise in kantoor- en magazijninrichting heeft samengevoegd, resulterend in een succesvol project.

 

Het gebouw:

Met een imposante oppervlakte van 84.000 vierkante meter trekt het mastergebouw niet alleen de aandacht in de skyline van Antwerpen, maar fungeert het ook als een veelzijdige werkplek voor meer dan 2.200 medewerkers. De combinatie van twee L-vormige structuren Mastergebouw zijaanzicht, één in glas en één in natuursteen, kenmerkt het gebouw. Terwijl de rechtertoren ruimte biedt aan kantoren, is de linkertoren gewijd aan sportfaciliteiten, specifieke trainingsruimtes en magazijnen.

 

Magazijninrichting:

Het Nieuwe Hoofdkwartier gaat verder dan enkel kantoorruimtes. In nauwe samenwerking met Politiezone Antwerpen heeft AWP gezorgd voor een efficiënte opslag. Verschillende ruimtes zijn uitgerust met onze hoogwaardige rekken en paletstellingen, ook zijn er veelzijdige gepersonaliseerde karren/trolleys geleverd. Een zorgvuldige logistieke planning en uitvoering zijn cruciaal om te voldoen aan de operationele behoeften van Politiezone Antwerpen.

 

Een duurzaam meesterwerk:

Het Nieuwe Hoofdkwartier is niet slechts functioneel en esthetisch, maar ook duurzaam. Dit meesterwerk belichaamt de visie van AWP: een perfect uitgevoerd project dat niet alleen voldoet aan de huidige behoeften maar ook klaar is voor de toekomst.

 

Team AWP in actie:

Dit project is een schoolvoorbeeld van de expertise en toewijding van Team AWP. Van rekken en paletstellingen tot werktafels en stoelen - een totaalproject waarop we trots zijn. Hoewel de omvang en deadlines ons uitdaagden, hebben we met succes 20 ruimtes ingericht. Dit zijn de projecten waar we van houden, maar we staan ook steeds klaar voor uw minder veeleisende behoeften!

 

Dit project overstijgt de traditionele bedrijfsinrichting. Het nieuwe hoofdkwartier van Politiezone Antwerpen toont wat mogelijk is wanneer vakmanschap en expertise samenkomen. AWP is er trots op bij te dragen aan dit meesterwerk en blijft zich inzetten voor de optimalisatie van zowel kantoor- als magazijninrichting. 


Neem hier contact met ons op!


← Terug naar overzicht

AWP, your assembly workspace partner