NOBI kiest voor AWP: maatwerk ESD-productielijn verbetert efficiƫntie en ergonomie
25/04/2024

AWP realiseert compacte en gebruiksvriendelijke productielijn met drie werkplekken.

In de wereld van de productie is een optimale werkomgeving essentieel. AWP zet zich in om voor haar klanten de perfecte ESD-oplossingen te creëren. Recent mochten we onze expertise inzetten voor NOBI, een Belgisch bedrijf dat slimme zorgtechnologie ontwikkelt voor senioren. Ze ontwikkelen de Nobi Smart Lamp, een stijlvolle lamp die fungeert als vallendetectiesysteem.

 

De uitdaging: een ESD-productielijn op maat

NOBI had nood aan een manuele ESD-productielijn "back2back" voor 3 werkstations. De lijn moest compact zijn om in de beschikbare ruimte te passen, volledig modulair opbouwbaar om flexibel te blijven voor de toekomst, en voldoen aan de hoogste ergonomische normen.

 

AWP: dé partner voor slimme ESD-oplossingen

AWP ging met enthousiasme de uitdaging aan. Dankzij onze jarenlange ervaring en focus op klantgerichtheid, realiseerden we een ESD-productielijn die perfect beantwoordt aan de noden van NOBI.

 

De lijn is opgebouwd uit screw adjustment table-frames, waardoor de hoogte eenvoudig kan worden aangepast aan de gewenste werkhoogte van de medewerkers. Dit bevordert een gezonde werkhouding en vermindert het risico op klachten. Ook leverden we ESD karren, zodat alle onderdelen ook veilig en op een ergonomische manier kunnen vervoerd worden.

 

Efficiënte doorstroming

Om de efficiëntie te verhogen, is de lijn voorzien van een doorvoersysteem dmv rollenbaan. Werkstukken worden moeiteloos tussen de werkstations verplaatst, waardoor kostbare tijd bespaard wordt.

 

Ook op zoek naar een slimme ESD-oplossing?

AWP staat klaar om ook jouw bedrijf te helpen met het creëren van een optimale werkomgeving. Onze experts adviseren je graag over de mogelijkheden en realiseren samen met jou de perfecte ESD-oplossing voor jouw specifieke noden.


Neem hier contact met ons op!


← Terug naar overzicht

AWP, your assembly workspace partner